Golvslipning

Vill du ha hjälp med att slipa ditt trägolv?

Vi ser till att hjälpa dig med att slipa ditt trägolv, oavsett om det är parkettgolv eller furugolv. Vi kan ge dig ytbehandling i form av lack, hårdvaxolja eller lut. Om du däremot vill ändra färgen på ditt golv kan vi erbjuda pigmenterade hårdvaxoljor från märken som Osmo och Saicos, vilket kommer att ge ditt trägolv ett helt nytt utseende.

Förläng livslängden på ditt golv och gör det vackrare

Genom att slipa ditt parkettgolv eller furugolv återfår golvet lystern och ditt hem blir vackrare. Det förlänger även livslängden på golvet. Golvet blir tåligare, fukt tränger inte in lika lätt och att lamellerna förstörs inte på samma sätt. Helst ska man slipa golvet vart tionde år.

Kvalité genom erfarenhet

Vi har anställda med lång erfarenhet inom golvslipning. Tidigare har de varit anställda i andra företag, men nu har vi tagit steget för att skapa ett eget företag. Denna erfarenhet tar vi med oss och kan därför ge dig som kund hög kvalité i vårt arbete. Vi vill att ert nyslipade parkettgolv eller furugolv ska ge er en känsla av välbefinnande.

Kontakta oss för att få ett nyslipat trägolv

Låt oss hjälpa dig med att slipa ditt trägolv! Vi slipar, lagar, restaurerar och behandlar alla sorts trägolv med den behandling som ni vill ha. Vi använder oss av modern utrustning från Bona, Hummel och Nilfisk. Kontakta oss här för en offert eller titta på våra priser för golvslipning här.

IMG_8325 (1)
IMG_7449